Timmit ammattinuoren terveystieto

Timmit ammattinuoren terveystieto on oppikirja nuorille. Kirja on tarkoitettu ammattioppilaitosten terveystiedon peruskurssille, ja sitä käytetään myös valinnaisissa lisäopinnoissa. Myös ammattikorkeakoulujen terveyteen liittyvillä kursseilla sitä voidaan käyttää. Kirjan tavoitteena on tukea oppilaiden terveyttä, kerrata peruskoulusta saatuja tietoja ja antaa käytännönläheisiä toimintamalleja. Yhteisöllisyyttä ja yhdessä elämisen taitoja korostetaan. Oppikirja noudattaa terveystiedon opetussuunnitelmaa, on helppokäyttöinen ja selkeä.

Kirjassa on 60 aihekokonaisuutta tehtävineen. Vastuunottoa omasta terveydestä korostetaan vertaistarinoiden, portfoliotyöskentelyn ja internet-tehtävien avulla. Asiantuntijoina on kolmekymmentä terveysalan ammattilaista, terveystiedon opettajaa ja tutkijaa. Lisäksi mukana on ammattiin opiskelevia nuoria eri puolelta Suomea.  Opettajat saavat käyttöönsä kirjan tehtävät sähköisessä muodossa sekä sisältöön perustuvan tasotestin, jonka avulla  voi arvioida oppilaiden terveystietoja. Ne tilataan kirjoittamalla henkilökohtaisen sähköpostiosoitteen perään sana kyllä, esim. tiina.tekaistu@omnia.fi  kyllä.

Terveystiedon valinnaisia lisäopintoja varten on tuotettu kaksi CD:tä opettajille.

Kuvitus:
Teemu Toivanen

Graafinen suunnittelu ja taitto:
Aleksi Anferov ja Teemu Toivanen

176 s ISBN 978-951-95968-8-4 Hinta 15 € (sis alv 10 %) 1-2. painos.

Kaikkiin kirjoihin lisätään posti- ja toimituskulut 7 €/kirja. Yli 30 kpl:n yhteistilauksiin ei lisätä posti- ja toimituskuluja. Jos postitus- ja laskutusosoite on sama, merkitse osoite vain kertaalleen.